Den härliga smaken av mjölksyra.

blabar_vanilj_900g

Kvarg med smak av blåbär och vanilj – 900 g

Lindahls satsning på produkter med extra protein innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen, eller löpningen. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

Detta är en smaksatt kvarg utan tillsatt socker, men som fortfarande har ett högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kolhydraterna kommer från det mjölksocker som finns i mjölken kvargen är tillverkad av.

Ingredienser

Innehåller sötningsmedel.
Högpastöriserad mjölk, mjölksyrakultur, mikrobiellt ystenzym, förtjockningsmedel (modifierad majsstärkelse), färg (juice från svart morot och hibiskus), syra (citronsyra), arom, naturlig vaniljarom, sötningsmedel (aspartam och acesulfam K), vitamin D.
Innehåller en källa till fenylalanin.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Näringsvärden/100 g

  • Energi 260 kJ/ 60 kcal
  • D-vitamin Vitamin D 0,9 µg (18 % av DRI) DRI = Dagligt referensintag
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0 g
  • Kolhydrater 3,5 g
  • Varav sockerarter 3,1 g
  • Protein 11 g
  • Salt 0,10 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.
  • Det började med Turkisk Yoghurt. Med åren har vi introducerat en rad mejeriprodukter som berikat matlagningen. Och Lindahls Kvarg blev snabbt ledande för alla som gillar träning.

    Läs mer om Lindahls mejeriprodukter >

Cookie Settings