Ger dig mjölksyra. I magen.

lindahls-kvarg-150g-notchoklad

Kvarg med nötchokladsmak – 150 g

Proteinrika produkter är just nu på allas läppar och segmentet verkar öka kraftigt i och med en stark hälsotrend.
Lindahls satsning på produkter med extra protein innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen, eller löpningen. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

Detta är en smaksatt kvarg utan tillsatt socker, men som fortfarande har ett högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kolhydraterna kommer från det mjölksocker som finns i mjölken kvargen är tillverkad av.

INFO TILL NÖTALLERGIKER

Produkten är smaksatt med arom och inte riktiga nötter, på så vis kan även nötallergiker äta den.

Ingredienser

Innehåller sötningsmedel.
Pastöriserad mjölk, mjölksyrakultur, ystenzym, kakaopulver, förtjockningsmedel (modifierad majsstärkelse), aromer, sötningsmedel (Acelsulfam K, aspartame), syrhetsreglerande medel (citronsyra).
Innehåller en källa av fenylalanin.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Ursprung

Producerat i Sverige av svensk mjölk.

Näringsvärden/100 g

  • Energi 250 kJ/ 60 kcal
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0,1 g
  • Kolhydrater 3,4 g
  • Varav sockerarter 3,1 g
  • Protein 11 g
  • Salt 0,10 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.