Ger dig mjölksyra. I magen.

Lindahls Kvarg 150g blåbär-vanilj

Kvarg med smak av blåbär och vanilj – 150 g

Proteinrika produkter är just nu på allas läppar och segmentet verkar öka kraftigt i och med en stark hälsotrend.
Lindahls satsning på produkter med extra protein innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen, eller löpningen. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

Detta är en smaksatt kvarg utan tillsatt socker, men som fortfarande har ett högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kolhydraterna kommer från det mjölksocker som finns i mjölken kvargen är tillverkad av.

Ingredienser

Pastöriserad mjölk, mjölksyrakultur, mikrobiellt ystenzym, modifierad majsstärkelse, färgämne (juice från svart morot och hibiskus), naturlig vaniljarom, arom, syra (citronsyra), sötningsmedel (Acesulfam K, aspartam). Innehåller en källa av fenylalanin.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Ursprung

Producerat i Sverige av svensk mjölk.

Näringsvärden/100 g

  • Energi 250 kJ/60 kcal
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0,1 g
  • Kolhydrater 3,5 g
  • Varav sockerarter 3,1 g
  • Protein 11,0 g
  • Salt 0,10 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.
  • Det började med Turkisk Yoghurt. Med åren har vi introducerat en rad mejeriprodukter som berikat matlagningen. Och Lindahls Kvarg blev snabbt ledande för alla som gillar träning.

    Läs mer om Lindahls mejeriprodukter >

Cookie Settings