Kvarg med krämig yoghurt

Kvargyoghurt hallon vanilj

Kvargyoghurt hallon & vanilj – 500 g

Nu expanderar Lindahls kvargsortiment med fler spännande mejeriprodukter. Med utgångspunkt i de produkter vi är bäst på, kvarg och yoghurt, har vi skapat Lindahls Kvargyoghurt – krämig kvarg med yoghurt och härliga bär. Här har vi valt populära smaker inom kvarg och yoghurt-segmentet och som kommer i våra omtyckta 500 g-förpackningar.

Lindahls kvargyoghurt har en slät och krämig konsistens, smaksatt med frukt och bär, innehåller hela 8 % protein men bara 0,9 % fett. Dessutom är de laktosfria.

Ingredienser

Pastöriserad mjölk, socker 6,5%, hallon 3%, vaniljextrakt, stabiliseringsmedel (majsstärkelse), arom, mjölksyrakultur, yoghurtkultur, ystenzym, laktasenzym, vitamin D.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Ursprung

Producerat i Sverige av svensk mjölk.

Näringsvärden/100 g

  • Energi 350 kJ/ 80 kcal
  • Fett 0,9 g
  • Varav mättat fett 0,4 g
  • Kolhydrater 10,4 g
  • Varav sockerarter 9,6 g
  • Protein 8,5 g
  • Salt 0,10 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.