Kvarg med krämig yoghurt

Kvargyoghurt jordgubb

Kvargyoghurt jordgubb – 500 g

Nu expanderar Lindahls kvargsortiment med fler spännande mejeriprodukter. Med utgångspunkt i de produkter vi är bäst på, kvarg och yoghurt, har vi skapat Lindahls Kvargyoghurt – krämig kvarg med yoghurt och härliga bär. Här har vi valt populära smaker inom kvarg och yoghurt-segmentet och som kommer i våra omtyckta 500 g-förpackningar.

Lindahls kvargyoghurt har en slät och krämig konsistens, smaksatt med frukt och bär, innehåller hela 6,5 % protein och bara 0,2 % fett.

Ingredienser

Pastöriserad mjölk, yoghurtkultur, ystenzym, socker, jordgubb, jordgubbspuré, modifierad majsstärkelse, guarkärnmjöl, arom, färggivande växt- och fruktkoncentrat (morot, aronia och rödbeta). Fruktinnehåll 8,8%.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Ursprung

Producerat i Sverige av svensk mjölk.

Näringsvärden/100 g

  • Energi 370 kJ/ 90 kcal
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0,1 g
  • Kolhydrater 14,3 g
  • Varav sockerarter 13,4 g
  • Protein 6,5 g
  • Salt 0,10 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.
  • Det började med Turkisk Yoghurt. Med åren har vi introducerat en rad mejeriprodukter som berikat matlagningen. Och Lindahls Kvarg blev snabbt ledande för alla som gillar träning.

    Läs mer om Lindahls mejeriprodukter >

Cookie Settings