Upplev smaken av mjölksyra – utan laktos.

blabar_lf_500g

Laktosfri kvarg med blåbärssmak – 500 g

Proteinrika produkter är just nu på allas läppar och segmentet verkar öka kraftigt i och med en stark hälsotrend.
Lindahls satsning på produkter med extra protein innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen, eller löpningen. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

Detta är en smaksatt kvarg utan tillsatt socker, men som fortfarande har ett högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kolhydraterna kommer från det mjölksocker som finns i mjölken kvargen är tillverkad av.

Ingredienser

Innehåller sötningsmedel.
Högpastöriserad mjölk, mjölksyrakultur, laktazensym, mikrobiellt ystenzym, förtjockningsmedel (modifierad majsstärkelse), färg (juice från svart morot och hibiskus), naturlig arom, syra (citronsyra), sötningsmedel (aspartam, acesulfam K), vitamin D.
Innehåller en källa till fenylalanin.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Näringsvärden/100 g

  • Energi 250 kJ / 60 kcal
  • D-vitamin 0,9 µg (18 % av DRI)
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0 g
  • Kolhydrater 3,5 g
  • Varav sockerarter 3,1 g
  • Protein 10 g
  • Salt 0,1 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.
  • Det började med Turkisk Yoghurt. Med åren har vi introducerat en rad mejeriprodukter som berikat matlagningen. Och Lindahls Kvarg blev snabbt ledande för alla som gillar träning.

    Läs mer om Lindahls mejeriprodukter >

Cookie Settings