Upplev smaken av mjölksyra – utan laktos.

Lindahls kvarg 500g vanilj laktosfri

Laktosfri kvarg med vaniljsmak – 500 g

Proteinrika produkter är just nu på allas läppar och segmentet verkar öka kraftigt i och med en stark hälsotrend. Lindahls satsning på produkter med extra protein innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen, eller löpningen. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

Lindahls laktosfri kvarg med vaniljsmak har ett högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kolhydraterna kommer från det mjölksocker som finns i mjölken kvargen är tillverkad av.

Ingredienser

Innehåller sötningsmedel.
Pastöriserad mjölk, mjölksyrakultur, ystenzym, förtjockningsmedel (modifierad majsstärkelse), syra (citronsyra), naturlig vaniljarom, sötningsmedel (Acesulfam K, aspartam), färgämne (betakaroten), laktasenzym, D-vitamin.
Innehåller en källa av fenylalanin.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Ursprung

Producerat i Sverige av svensk mjölk.

Näringsvärden/100 g

  • Energi 260 kJ/ 60 kcal
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0,1 g
  • Kolhydrater 3,5 g
  • Varav sockerarter 3,1 g
  • Protein 11,0 g
  • Salt 0,10 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.