Upplev smaken av mjölksyra – utan laktos.

Lindahls kvarg 500g naturell laktosfri

Laktosfri kvarg naturell – 500 g

Proteinrika produkter är just nu på allas läppar och segmentet verkar öka kraftigt i och med en stark hälsotrend. Lindahls satsning på produkter med extra protein innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen, eller löpningen. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

Lindahls naturell kvarg laktosfri har ett högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kolhydraterna kommer från det mjölksocker som finns i mjölken kvargen är tillverkad av.

Ingredienser

Pastöriserad mjölk, mjölksyrakultur, ystenzym, laktasenzym.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Ursprung

Producerat i Sverige av svensk mjölk.

Näringsvärden/100 g

  • Energi 236 kJ/ 56 kcal
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0,1 g
  • Kolhydrater 2,9 g
  • Varav sockerarter 2,7 g
  • Protein 10,7 g
  • Salt 0,15 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.