Upplev smaken av mjölksyra – utan laktos.

naturell_lf_900g

Laktosfri kvarg naturell – 900 g

Lindahls satsning på produkter med extra protein innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen, eller löpningen. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

Lindahls naturell kvarg laktosfri har ett högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kolhydraterna kommer från det mjölksocker som finns i mjölken kvargen är tillverkad av.

Ingredienser

Högpastöriserad mjölk, mjölksyrakultur, laktazensym, mikrobiellt ystenzym, vitamin D.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Näringsvärden/100 g

  • Energi 260 kJ / 60 kcal
  • D-vitamin 1,0 µg (20 % av DRI)
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0 g
  • Kolhydrater 3,3 g
  • Varav sockerarter 3,3 g
  • Protein 11 g
  • Salt 0,1 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.
  • Det började med Turkisk Yoghurt. Med åren har vi introducerat en rad mejeriprodukter som berikat matlagningen. Och Lindahls Kvarg blev snabbt ledande för alla som gillar träning.

    Läs mer om Lindahls mejeriprodukter >

Cookie Settings