PRO KVARG+ Blueberry Muffin

Blueberry_Muffin_800x466

PRO KVARG + Blueberry muffin – 150 g

Lindahls PRO Kvarg+ är en krämig kvarg med högt proteininnehåll för att få ut det mesta av din träning. Totalt 12%-13% (högst andel protein per 100g av Lindahls kvarg produkter) protein med fördelningen 50% vassleprotein och 50% kaseinprotein. Vassleproteinet är ett snabbverkande protein vilket betyder att det tas upp på en gång av musklerna och har en funktionell sammansättning av de aminosyror som kroppens muskler behöver för bästa uppbyggnad. Kaseinproteinet är ett långsammare protein vilket innebär att muskelupptaget sker under en längre tid, kasein har även antikatabola egenskaper vilket betyder att det motverkar nedbrytning av musklerna. Både vassleprotein och kaseinprotein finns naturligt i mjölk. Lindahls PRO+ är laktosfri och utan tillsatt socker. Sked i locket.

Ingredienser

Högpastöriserad MJÖLK, VASSLEPROTEINkoncentrat, förtjockningsmedel (modifierad majsstärkelse), syra (citronsyra), mjölksyrakultur, ystenzym, laktasenzym, arom, färgämne (svart morotskoncentrat, hibiskus), sötningsmedel (acesulfam K, aspartam). Innehåller en källa av fenylalanin.

Allergener

Innehåller mjölk.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Näringsvärden/100 g

  • Energi 270 KJ/60 kcal
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0,1 g
  • Kolhydrater 3 g
  • Varav sockerarter 2,7 g
  • Protein 12 g
  • Salt 0,1 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.
  • Det började med Turkisk Yoghurt. Med åren har vi introducerat en rad mejeriprodukter som berikat matlagningen. Och Lindahls Kvarg blev snabbt ledande för alla som gillar träning.

    Läs mer om Lindahls mejeriprodukter >

Cookie Settings