Den härliga smaken av mjölksyra.

Kvarg_jordgubb_150

Kvarg med smak av Jordgubb – 150g

Lindahls satsning på produkter med extra protein innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen, eller löpningen. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

Detta är en smaksatt kvarg utan tillsatt socker, men som fortfarande har ett högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kolhydraterna kommer från det mjölksocker som finns i mjölken kvargen är tillverkad av.

Ingredienser

Innehåller sötningsmedel.

Högpastöriserad MJÖLK, mjölksyrakultur, ystenzym, förtjockningsmedel (majsstärkelse), citronjuicekoncentrat, färg (morotsjuice), naturlig arom, sötningsmedel (aspartam). Innehåller en källa till fenylalanin.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Ursprung

Producerat i Sverige av svensk mjölk.

Näringsvärden/100 g

  • Energi 260 kJ/ 60 kcal
  • Fett 0,2 g
  • Kolhydrater 3.8g
  • Varav sockerarter 3.2g
  • Protein 11g
  • Salt 01,g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.
  • Det började med Turkisk Yoghurt. Med åren har vi introducerat en rad mejeriprodukter som berikat matlagningen. Och Lindahls Kvarg blev snabbt ledande för alla som gillar träning.


Cookie Settings