Kvarg med krämig yoghurt

Lindahls_KvargYoghurt_Jordgubb_500g_1

Kvargyoghurt jordgubb 500g – 500 g

Nu expanderar Lindahls kvargsortiment med fler spännande mejeriprodukter. Med utgångspunkt i de produkter vi är bäst på, kvarg och yoghurt, har vi skapat Lindahls Kvargyoghurt – krämig kvarg med yoghurt och härliga bär. Här har vi valt populära smaker inom kvarg och yoghurt-segmentet och som kommer i våra omtyckta 500 g-förpackningar.

Lindahls kvargyoghurt har en slät och krämig konsistens, smaksatt med frukt och bär, innehåller hela 6,5 % protein och bara 0,2 % fett.

Ingredienser

KVARG, Yoghurt (MJÖLK/MELK), jordgubb 8,8%, socker/sukker, glukos-fruktossirap/glukose-fruktosesirup, modifierad stärkelse/modifisert stivelse, arom, färggivande växt- och fruktkoncentrat (rödbeta, aronia, svart morot).

Allergener

Mjölk.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Ursprung

Producerat i Sverige av svensk mjölk.

Näringsvärden/100 g

  • Energi 370 kJ/ 88 kcal
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0,1 g
  • Kolhydrater 14,5 g
  • Varav sockerarter 14g
  • Protein 6,5 g
  • Salt 0,10 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.
Cookie Settings