Den härliga smaken av mjölksyra – utan laktos.

Lindahls_Kvarg_Hallon_Laktosfri_500g_1

Laktosfri kvarg med hallonsmak 500g – 500 g

Proteinrika produkter är just nu på allas läppar och segmentet verkar öka kraftigt i och med en stark hälsotrend.
Lindahls satsning på produkter med extra protein innehåller allt kroppen behöver efter passet, matchen, eller löpningen. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som gör gott för kroppen.

Detta är en smaksatt kvarg utan tillsatt socker, men som fortfarande har ett högt proteininnehåll och låg fetthalt. Kolhydraterna kommer från det mjölksocker som finns i mjölken kvargen är tillverkad av.

Ingredienser

Innehåller sötningsmedel.
Pastöriserad MJÖLK/pasteurisert MELK, mjölksyrakultur/melkesyrekultur, ystenzym/mikrobiell løpe, naturlig arom/naturlig smakstilsetning, syra (citronsyra), fortjock-ningsmedel (modifierad majsstärkelse), färgämne/farvestoff (svartmorotjuice/gulrotjuice), sötningsmedel/søtstoffer (Acesulfam K, aspartam), laktasenzym/laktose. Innehåller en källa av fenylalanin./Inneholder en fenylalaninkilde.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Ursprung

Producerat i Sverige av svensk mjölk.

Näringsvärden/100 g

  • Energi 240 kJ/ 60 kcal
  • Fett 0,2 g
  • Varav mättat fett 0 g
  • Kolhydrater 3,5 g
  • Varav sockerarter 3,2 g
  • Protein 10g
  • Salt 0,10 g

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.
Cookie Settings