Äpplen med vanilj- och kanelkräm på kvarg

4 port

Ingredienser

  • 3 dl Kvarg
  • 1 dl mjölk
  • 4 söta äpplen
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk flytande honung

Produkter i detta recept

Kvarg naturell

Så här gör du

Skala äpplena och dela dem i små bitar. 
Lägg dem i en ugnssäker form.
 Strö över lite kanel.
 Grädda i ugnen på 200°C i 5 min.
 Blanda mjölk och kvarg i en skål och tillsätt kanel, vanilj och flytande honung. 
Rör om ordentligt. 
Låt äpplena svalna lite.
 Lägg äpplen i en skål och toppa med kvargkräm

  • Det började med Turkisk Yoghurt. Med åren har vi introducerat en rad mejeriprodukter som berikat matlagningen. Och Lindahls Kvarg blev snabbt ledande för alla som gillar träning.

    Läs mer om Lindahls mejeriprodukter >

Cookie Settings